Úspěšná modelka Simona Krainová je matka dvou dětí. Má dva syny Bruna (4) a Maxe (6). I když se o ně a o svého partnera snaží svědomitě starat, domácí práce jí k srdci prostě nepřirostly. Naštěstí to nemusí řešit, protože na to má lidi. „Mám sto tisíc jiných nápadů, jak relaxovat, a fakt jsou víc sexy než žehlení,“ svěřila se v rozhovoru pro magazín Rodina Dnes. To však není to jediné, co ji nebaví. „Nesnáším pečení,“ pokračovala. „Ať chcete nebo ne, za peníze si koupíte svobodu a volnost.“

Její silnou stránkou je prý to, že umí vydělat hodně peněz. Jako zkušená modelka ví, jak na to. „Musíte být predátor. Nemůžete splynout s davem. A s tím se musíte narodit. Vždycky jsem chtěla dělat věci jinak než ostatní. Nebyla jsem schopná se přizpůsobit. Chtěla jsem žít jinak,“ vysvětluje příčinu svého úspěchu.

Krainová přiznala, že s takovouto povahou bylo pořádně těžké najít si partnera snů. „Však mi taky trvalo, než jsem Karla našla. Predátor těžko hledá partnera, který ho skousne, který vedle vás dokáže existovat, nepřipadá si ve stínu, není zakomplexovaný. Už jsem ani nečekala, že se někdo takový objeví,“ říká spokojeně.

Fotogalerie
22 fotografií