Ještě nedávno působili Michaela a Lukáš jako spokojený pár, když se chlubili fotkou z oslavy čtyřletého výročí svého vztahu. Jakmile ale vyšlo najevo, že manželé žijí rok po svatbě každý někde jinde, začalo se spekulovat o krizi v manželství a o možném rozvodu.

Zatímco Ochotská se spíše nevyjadřovala, její muž přišel s podivným vysvětlením. „Míša hodně zhubla a já nestíhám být vůbec doma. Pořád trénuju a teď navíc lítám po doktorech. S Míšou je všechno v pořádku, jen potřebuje maminčinu pomoc. Vaří a starají se o hyperaktivního Andrého, protože já to teď fakt nestíhám,“ líčil Blesku slavný tenista, který má za sebou dost těžkou sezónu.

Jenže teď se bývalá moderátorka Televizních novin rozhodla pro další změnu. Místo aby dál zůstávala u rodičů v Nupakách, raději se sebrala a odjela na dovolenou. Není jasné, kam vlastně odjela a jak dlouho bude pryč, ovšem ze snímku, který Michaela zveřejnila na svém Instagramu, je patrné, že v Česku určitě není. Na fotografii je totiž zachyceno velké jezero a za ním majestátní hory, na jejichž hřebenech není ani stopa po sněhu.

☀️ #magic #energy #power

Fotka zveřejněná uživatelem Michaela Ochotska (@michaelaochotska),Pro 8, 2016 v 3:36 PST


Utekla snad Ochotská do ciziny, aby nemusela z bezprostřední blízkosti sledovat, jak se jí vztah rozpadá pod rukama? Nebo už jednoduše potřebovala oddechnout si od mateřských povinností a načerpat nové síly? Slova magie, energie a síla, která připsala k fotce, ukazují spíše na druhou možnost. Každopádně ani v zahraničí blondýnka před problémy neuteče, jelikož většina komentářů na Instagramu se týká právě údajného rozpadu manželství.

VŠE O KRIZI MICHAELY OCHOTSKÉ A LUKÁŠE ROSOLA ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
71 fotografií