Na akci v chladném odsvěceném kostele zvolila herečka pro svou psí společnici teplý kabátek s kožešinkou. Aby zdůraznila slavnostní chvíli, ozdobila navíc psí obojek žlutou mašlí. „Psi mají nedostatečnou termoregulaci a špatně snášejí přechod z tepla do zimy, mohou prochladnout,“ svěřil Blesku člověk z blízkosti Havlové. Tak to tedy Grace nehrozí, její panička myslí na všechno.

Koledy a dárky

Dagmar v době Vánoc opustili jak manžel Václav Havel (†75), tak maminka Markéta (†91) a teta. Přesto statečně pořádá sváteční setkání, a dokonce na něm zpívá koledy. Nakoupit dárečky a přispět tím VIZI 97, která pomáhá potřebným, přišla i herečka Carmen Mayerová (72). „Manžel je v zahraničí a Terezka má spoustu práce,“ omluvila herečka muže Petra Kostku (78) a jejich dceru Terezu (40). „Vyberu něco pěkného a běžím vyzvednout vnuka Toníka z hodiny violoncella,“ svěřila se Mayerová.

Věcmi se na vánočním bazaru prohrabovala také Marta Kubišová, Jitka Čvančarová nebo Bára Basiková. Všechny dámy se na Vánoce těší jako malé děti. Hromadně si přejí hlavně pevné zdraví a klid.

Fotogalerie
12 fotografií