Linda svého klienta prý pořádně šokovala svými manýry. „Ten šok byl ale příjemný. Linda je naprostý profesionál, je ke všem úžasně milá a přátelská, nemá vůbec žádné nadstandardní požadavky – na rozdíl od některých českých řadových modelek. Navíc každá fotka, která s ní vznikne, je nádherná a mohla by jít rovnou na titulku,“ prozradila ředitelka Premium Fashion Brands Anna Gruberová.

A jak se modelka chystá na blížící se svátky? Vánoce budu letos trávit na ostrově St. Barths v Karibiku. Jsem tam s přítelem Jamisonem a partou kamarádů tradičně každý rok. Nový rok slavíme na party jednoho miliardáře, kde vždy hraje známa kapela a kam mají vstup pouze ti nejbližší přátele. Vloni nám zpíval Justin Beiber, předtím Black Eyed Peas, Prince, Red Hot Chilli Peppers apod. Těším se s kým budu nový rok oslavovat letos, vždy je to velkým překvapením.“

Z Česka si ale odváží i jedno velké zklamání. „Ne všechno mi vychází tak, jak bych si přála. Již přes rok s mámou a dědou Vadimem Petrovem pracujeme na knížce pro děti, která měla mít křest na našem předvánočním koncertě s dědovou hudbou. Bohužel nakladatelství knihu nevydalo, jak mělo, což nás velmi mrzí. Takovéto neprofesionální jednání bych v ČR nečekala a jsem z toho hodně zklamaná,“ dodává topmodelka.

Fotogalerie
23 fotografií