Už ve čtvrtek ráno fotoreportéři Blesku zastihli Anetu, která si vyzvedávala šaty na svůj den D č. II. V pátek ráno už přípravy finišovaly. Nechyběla návštěva salonu, kde nevěstu líčili a česali.

Poté následoval přejezd na místo konání obřadu. Jízda po dálnici byla nebývale dramatická, dvě další auta záměrně zpomalovala provoz, aby umožnila limuzíně s nevěstou nepozorovaně zmizet.

Při příjezdu k hotelu si nevěsta Savarová dokonce lehla na zadní sedačku, aby ji nikdo nevyfotil! Pak všichni zmizeli v útrobách zámku, kde si s Flaišingerem řekli ano. Dvojice se podle informací Blesku seznámila na začátku letošního roku.

„To ještě nebyla ani rozvedená,“ řekl Blesku zdroj z blízkého okolí Savarové. Pár spolu na jaře začal žít v novém luxusním apartmá v Radotíně u Prahy, v bytě napsaném na jistou brněnskou firmu. Konec léta se už nesl ve znamení zásnub v Polynésii, kde podnikatel požádal Anetu o ruku.

Dramatický rozvod s kontroverzním podnikatelem Janem Harangozzem (50), za kterého byla provdána dva roky, absolvovala exmoderátorka letos v červenci. K soudu přijela limuzínou a doprovázelo ji několik bodyguardů.

Novomanžel Flaišinger

Podnikatel a majitel sítě devíti kasin a heren v Praze. Figuruje v mnoha firmách, ze kterých už 21 buď ukončilo činnost, nebo zkrachovalo. Byl ženatý a má dvě děti. Se Savarovou začal randit počátkem letošního roku. Novou lásku si Flaišinger rozmazluje. Aneta třeba měla na jaře dostat darem červený Mercedes GLC 250 d kupé za zhruba 1 500 000 Kč.

Exmanžel Harangozzo

Bývalý chomutovský taxikář, později restauratér, dražebník i majitel soukromé vysoké školy. Byl stíhán v kauze tzv. konkurzní mafie ústeckého soudce Jiřího Berky.

Podle obžaloby měl uplácet úředníka NBÚ Vladimíra Šišu výměnou za informace z vyšetřování korupce a finanční kriminality. V roce 2010 ho soud obvinění zprostil. Vyšetřován byl také kvůli vyhrožování reportérovi ČT Jiřímu Hynkovi kvůli reportážím o své škole a napojení na Berkův gang.

Policie trestný čin neprokázala, věc klasifikovala jako přestupek. Rychlostudent z plzeňské právnické fakulty. Pětiletý obor tam v létě 2005 »vystudoval« za dva a půl měsíce! Titul mu chtějí vzít, on se o něj soudí.

Fotogalerie
43 fotografií