Zdroj Blesku vídá všechny tři v restauraci ve Stodůlkách, kam pravidelně chodí. Trávit spolu prý budou i nadcházející svátky. A dcera Petry a Jiřího, Margaritka (7), první choti svého táty říká »Zuzko« a pravidelně se s ní vídá.

„Petra se Zuzanou vycházejí velmi dobře. Přiznávám, že jsem to nečekal, ale jsem tomu moc rád. Dcera Margaritka se u Zuzany (povoláním učitelky francouzštiny, pozn. red.) dokonce učí francouzsky a myslím, že už za ten rok dosáhla poměrně slušných pokroků,“ potvrdil informaci Blesku sám Paroubek. Petra Paroubková věc komentovat nechtěla, prý z »úcty k Zuzaně«.

Ženy, které se před deseti lety ocitly v nezáviděníhodné roli sokyň v lásce, podle Paroubka spojil podobný osud. „Útoky na moji rodinu byly bezprecedentní jak na bývalou ženu, tak na Petru. A spolu cítily nějakou solidaritu,“ míní Paroubek.

Dalším důvodem byly i Petřiny zdravotní problémy. Před dvěma lety totiž prodělala život ohrožující krvácení do mozkových plen. „Byl v tom lidský zájem ze strany Zuzany a snaha nám pomoci s dcerou. Má ráda děti a Margaritka je hodná, takže to všem vyhovuje,“ říká a přiznává, že sám takovouhle harmonii v rodině neočekával. Paroubkova památná věta »Kdo z vás to má?«, když vysvětloval své porozvodové finance, evidentně platí i pro porozvodové vztahy.

Video
Video se připravuje ...

Petra Paroubková exkluzivně: Kvůli mrtvici jsem přišla o druhé dítě! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Trable se synem

Kromě společného osudu, jak tvrdí Paroubek, dle zdroje Blesku obě ženy spojila také starost o expremiérova syna z prvního manželství – Jiřího juniora (32). Ten se nedávno zasnoubil s půvabnou Terezou Smejkalovou (34).

„Jejich názory na život jsou prostě moc odlišné, Jiří mladší teď s rodinou takřka nekomunikuje. Ani s maminkou,“ řekl zdroj blízký rodině, aniž by upřesnil, o co přesně jde.

Sociální síť Facebook však celou věc potvrzuje. Tereza si totiž Petru, s níž kdysi pózovala na společenských událostech, nedávno vyřadila ze seznamu přátel...

VŠE O JIŘÍM PAROUBKOVI ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
44 fotografií