Veronika Žilková se rozhodla napsat knihu o netradičním životě s ochrankou. „Když se stal manžel ministrem obrany a do mého života se díky atentátu na náš dům dostala armádní ochranka, bylo to šílený. Abych se nezbláznila, tak jsem si začala psát knížku o tom svém veselém životě s ochrankou,“ vysvětluje Žilková v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Dosud však dílo nevydala a pravděpodobně ani nevydá. Přitom to vypadalo tak nadějně. „Dopsala jsem knihu a pak jsem ji chtěla odnést nakladateli. Přeposlala jsem si to na iPad a ten starý počítač, který už sotva šel, jsem odvezla do sběrného dvora,“ popisuje Veronika.

Cestou se ještě stavila na Mezinárodní konzervatoři, kde učí. „Najednou mě ten iPad nechtěl poslouchat, tak jsem tam odchytla jednoho studenta z prvního ročníku, aby se mi na to podíval. Vrátil se za pět minut s tím, že už mi to úplně funguje," svěřila se.


Celá nadšená vyrazila k nakladateli a na místě zjistila, že jí tam student dal tovární nastavení a veškerou pamět, včetně celé práce odstarnil. „Celá kniha zmizela a já měla vytištěných jen pět kapitol. Nic víc neexistuje,“ pokračuje. Žilková si však myslí, že to celé nebyla náhoda. „Když jsem tomu studentovi pak volala a ptala se ho, proč to udělal a z jaké je rodiny, tak mi řekl, že jeho táta pracuje v armádě. Měla jsem pocit, že to bylo celé domluvené. Že mi jediné dítě z armády, co studuje herectví, vymaže knihu, kde se herečka posmívá armádě? To byl boží trest,“ dodává.

Fotogalerie
28 fotografií