Když je pán domu v nemocnici, na Bertramce se vždycky stěhuje, pigluje, opravuje, gruntuje, maluje nebo natírá. Věci se okamžitě dávají do pohybu! 77letý zpěvák totiž takové akce nemá rád, a už vůbec ne, když má být při nich. A Ivanato od začátku respektuje. Proto se teď na Bertramku nebo z ní stěhují štafle, sádrokartony, kovové tyče, židle…

Gott byl do nemocnice odvezen kvůli zánětu, který se u něho objevil v podkoží operované bederní páteře a způsobil obtíže, kvůli nimž si nemohl v sobotu přebrat svého 41. Českého slavíka.

Před necelým měsícem totiž zpěvák podstoupil 90minutovou operaci vyhřezlé ploténky mezi čtvrtým a pátým bederním obratlem. Vše dopadlo dobře, ale před deseti dny vznikly komplikace a Slavík začal opět kvůli páteři trpět.

Karel byl hospitalizován ve čtvrtek a doufal, že se všechno během dvou dnů na kapačkách spraví. Ale ani nepřetržité kapání do žil, které v nemocnici střídají pravidelné rehabilitace, za tak krátkou dobu nepomohlo. Avšak reoperace páteře, o které se mluví, podle Gottova operatéra a ošetřujícího lékaře nehrozí.

Je tedy možné, že až se Karel vrátí z nemocnice, doma to možná ani nepozná. Staví mu snad domácí rehabilitační „kliniku“?

Fotogalerie
49 fotografií