„Moji milí příznivci, jak jste se včera od mé dcery Charlottky dozvěděli, nemohl jsem být osobně přítomen na vyhlašování Slavíků, protože jsem opět v nemocnici. A to z důvodu komplikací po nedávné operaci páteře, kvůli kterým musím bohužel zrušit i dohodnuté pracovní závazky, minimálně na celý příští týden,“ uvedl na začátek Mistr Karel Gott v oznámení na svém facebookovém profilu a tím zarazil možnost, že by se s ním mohli jeho fanoušci setkat.

„Přímý přenos jsem však z nemocničního lůžka s nadšením sledoval a myslím, že Charlottka mě s největší noblesou zastoupila. Touto cestou bych vám chtěl srdečně poděkovat za hlasy, které jste mi i v letošním roce poslali. Obhájit vítězství je v tak silné konkurenci rok od roku těžší a já si vážím vaší neustálé přízně. Věřím, že příští rok si pro Slavíka, pokud budu v anketě nominován, již osobně přijdu. Krásnou první adventní neděli, váš Karel Gott,“ dodal zpěvák.

Sobotní večer v Hudebním divadle Karlín, ale také u diváků doma u televizních obrazovek, se nesl v duchu otázek. Přijde Karel Gott? Proč stále není v sále? Jak je možné, že dorazila pouze jeho manželka Ivana s dcerou? Při vyhlášení ceny Zlatý slavík v kategorii zpěvák a titulu Absolutní slavík bylo už všechno jasné. Na pódium šla Gottova dcera Charlotte Ella. Karel nedorazil.

„Tak tohle jsem opravdu nečekala. Tatínek mě sem poslal, protože maminka ani sestřička nejsou fotogenické. Ale mně to nevadí, protože já jsem po tatínkovi a jsem na to pyšná. Tatínek moc všem děkuje za hlasy. Moc tady chtěl být, ale nemůže, protože je v nemocnici se zády. A právě se dívá. Tati, doufám, že jsem ti neudělala ostudu, jestli ano, tak promiň. Moc ti děkuju, protože konečně můžu ponocovat s dospělými,“ řekla roztomilá Charlottka, která jako by zpěvákovi z oka vypadla.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie: Předávání cen Český slavík 2016
118 fotografií

Fotogalerie
76 fotografií