Byl snad jeden z nejteplejších dní v září a Lucie Vondráčková odstartovala vánoční foto-maraton. Urvali jsme ji dva dny před návratem do Kanady. Svůj čas počítala na vteřiny, a přestože spala jen pár hodin, pěkně nás proháněla.

V ateliéru bylo snad 40 stupňů a zpěvačka si nechala na sebe sypat umělý sníh a barvit vlasy tak, aby vypadaly jako omrzlé. Sníh ve spreji totiž Lucii nedělal moc dobře po těle, lehce se nám po něm osypala a zčervenala.

Tak se prostě setřel a začal se na ni vrstvit umělý. A když vám dá Lucie radu, že sníh klidně rozfoukejte pusou, protože dobře poletí, rozhodně ji neposlouchejte. Celý tým ho pak vykašlával i druhý den!

Na loňské vánoční focení přišla Dana Morávková ostříhaná a lehce tím pokazila naše plány. Letos vyslyšela naši prosbu, aby se chvíli nestříhala. Za odměnu jsme pro ni vybrali hned dvoje svatební šaty!

Koruna se jí vyráběla přímo na hlavu. Mimochodem, Dana má docela velkou hlavu a hodně husté vlasy. Sníh, který se z kadeří nedostává zrovna lehce, nechtěla. Čekala ji další schůzka, takže pořádnou sněhovou nálož dostala právě dodělaná koruna z větví.

Modelka už měla na sobě na přehlídkách leccos. Takže když jsme jí začali stříkat umělý sníh na kůži, jako jediná z dam neprotestovala. „Až mě uvidí děti, budou nadšené!“ prohodila před zrcadlem modelka, když spatřila finální změnu.

Vlasy, obličej, ruce, to všechno dostalo sněhový nádech. Sníh ve spreji přitom opravdu nevoněl, a když toho máte plné vlasy… Přesto se Iva ani neodlíčila, po focení si jen stáhla vlasy do culíku, sedla do auta a odjela se ukázat dětem.

Blesk tv MAGAZÍN vychází již v pátek!

Fotogalerie
56 fotografií