„Během sekundy jsem přišel o dva roky práce, 131 tisíc sledujících a 350 příspěvků. Incident jsem okamžitě nahlásil na policii a oficiální podporu Instagramu,“ řekl naštvaný a zklamaný Piškula s tím, že zatím neví, jestli o svůj promakaný instagramový účet před dvěma dny přišel úplně nebo ho půjde nějakým zázrakem obnovit.

„Velmi mě mrzí, že existují individua, která si kladou za cíl škodit a ubližovat. Chtěl bych tímto vyjádřením apelovat na všechny lidi, aby si co nejvíce chránili své soukromí a pečlivě si zkontrolovali zabezpečení sociálních sítí, na kterých fungují a používají je k dennodenní komunikaci,“ uvedl dále herec, který se nejvíce proslavil v pohádce Tři bratři po boku Tomáše Kluse a Vojty Dyka.

Že by hackera sžírala závist nad Piškulovým úspěchem? Zdeněk totiž patří mezi horké favority StarDance, kde se vlní s krásnou Veronikou Lálovou. Mají společně nakročeno k výhře a to by mohlo kdekomu lézt na nervy.

„Pro někoho je 131 tisíc fanoušků pouze číslo, pro mě to jsou kamarádi, se kterými jsem v pravidelném kontaktu, diskutuji s nimi, sdílím své radosti, obavy a přání. I když si reálně uvědomuji, jak rychle může člověk přijít o své soukromí, nejvíc mě mrzí, že jsem přišel o komunitu skvělých lidí. Nenechám se ale zastrašit, ani omezovat. Dokud mi nebude Instagram opět fungovat, budu o aktuálním dění informovat na své oficiální stránce Facebooku,“ dodal Zdeněk, který si hodně rychle uvědomil, jak snadno může během vteřiny přijít nejenom o dva roky práce, ale také mít zneužity osobní údaje.

Fotogalerie
21 fotografií