Přestože Holišová hrála v seriálech a vystupovala v muzikálech, před účastí ve Tváři ji diváci moc neznali. Po vítězství v první řadě se ale vše změnilo.

„Hanka bude pokračovat v natáčení seriálu Ulice, vystupovat v představeních Městského divadla Brno, v muzikálech Mamma Mia! a Ať žijí duchové a také plánuje několik koncertů s big bandem New Time Orchestra Brno,“ píše se na hereččině sociální síti.

Video
Video se připravuje ...

Bude se Jan Cina ženit? Zasnoubili jsme se po našem! David Turek, Jan Jedlička

Účinkování v »Tváři« jí dopomohlo hlavně ke splnění snu o koncertování s big bandem. „Není tomu tak dávno, co mě oslovili, ale mě to nadchlo. Takže jsem vůbec neváhala,“ svěřila Holišová.

VŠE O HANĚ HOLIŠOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

„Doufám, že to nebude naše poslední spolupráce s New Time Orchestra. Řekla bych, že to miniturné bylo takový pilotní rozjezdový testovací projekt. A uvidíme, co dál,“ uvedla v televizním Dobrém ránu.

A nebyla to jen práce, kterou Tvář Hance přinesla. Hlavně přes sociální sítě se roztrhl pytel s nabídkami na rande. I to teď určitě čeká také Honzu Cinu. Ten ovšem žije už 10 let ve šťastném svazku s hercem Petrem Vančurou (32), známým ze seriálu Kosmo. A jak prozradil Blesku, hodlají se vzít!

Už se chystá třetí řada!

„Jsme moc rádi, že se divákům show tak líbí a že je stále na vrcholu televizní sledovanosti. Obrovský dík patří soutěžícím a celému štábu, který pořad připravuje. Nyní můžeme potvrdit zahájení příprav třetí řady,“ řekl Blesku PR manažer soutěže Martin Šnýdr.

Podle informací Blesku už se dokonce začalo pracovat na výběru nové osmičky účinkujících, protože na obrazovku by show měla jít už v průběhu příštího roku.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

Fotogalerie
105 fotografií