Zpěvačka pojede v sobotu na slavnostní vyhlašování do karlínského divadla s malou dušičkou. Poprvé od zrušených koncertů v pražské O2 areně vystoupí před zraky nadšených i naštvaných fanoušků v přímém přenosu a neví, co může čekat.

Proslýchalo se, že Bílá svou účast na Slavících zruší, protože se pořád cítí provinile kvůli fiasku s pozdním odvoláním dvou pražských koncertů, byť samozřejmě za to, že přišla o hlas, nijak nemohla.

Nakonec ale zpěvačka sebrala kuráž. „Lucka určitě na Slavících bude, protože je i jednou z účinkujících večera,“ potvrdil Blesku zdroj ze zákulisí. Zda Bílá získá vytouženého Zlatého slavíka, je ale zatím nejisté. Na zlato má podle informací Blesku totiž našlápnuto také Lucie Vondráčková (36)!

„Hlasování bylo ukončeno a právě probíhá sčítání všech hlasů,“ řekl nám jeden z organizátorů ankety. „Vše bude jasné v sobotu,“ dodává.

Sama Bílá se k účasti na Slavících vyjádřila až k večeru. "Vzhledem k tomu, že mám doma osmnáct slavíku a k tomu dalších dvanáct absolutních, chystám se na slavičí den s úctou a pokorou. Je to den, který nepatří mě, ale lidem, kteří posílají hlasy. Ať si vyberou kohokoliv ze slaviččí voliéry, jejich volba bude správná," řekla Blesku zpěvačka.

VŠE O LUCII BÍLÉ A ZRUŠENÝCH KONCERTECH ZDE>>

Fotogalerie
70 fotografií