Muzikanti škodolibě pozorují, jak Slováček obráží akce, místo aby na nich hrál. Mají jasno – jeho od podzimu již oficiálně přiznaná milenka Lucie Gelemová (33) se asi nemůže místa na výsluní nabažit. Zřejmě má spousty času.

„Viděl jsem fotky ze zdobení perníčků, to bych do něj neřekl, a přitom ho znám desítky let,“ smál se Felixův kamarád. Vysvětlil Blesku, jak to kumštýři mají. „Listopad a prosinec jsou požehnáním, je třeba to využít. Na sedánky je čas v lednu, to bývá mrtvo. Felixovi se to asi nějak přehodilo,“ míní vesele.

VŠE O VZTAHU SLOVÁČKA S GELEMOVOU ZDE>>

Vánoce u Slováčků

Dáda a Felix už konečně společně doladili Vánoce. Královna dětských srdcí má hodně vystoupení pro děti i v muzikálu Alenka v kraji zázraků až do silvestra, a tak nakonec neodcestuje za přítelem Vitem (47) do Itálie, ale rodina se sejde na Štědrý den ve vinohradské vile.

Fotogalerie: Slováček a jeho ženy aneb Jak Lucie…
57 fotografií

Nebude chybět dcera Anička (22), která si po náročném vystupování v show Tvoje tvář má známý hlas ráda odpočine. Její bratr Felix junior (33) přivede zase partnerku Míšu Zemánkovou (35) a mladšího synka Rafaela Slavomíra (3 měsíce). Starší syn Felix ale svátky zřejmě stráví s maminkou Kateřinou.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

Boží hod vánoční a Štěpána bude už každý trávit po svém. Patrasová s Vitem, který nakonec za svou láskou přiletí do Česka, a její muž zase s Lucií Gelemovou (33).

Fotogalerie
46 fotografií