Hádky v rodině jsou vždy velmi citlivým tématem. A toho si je vědoma i zpěvačka Leona Machálková, která se rozhádala se syny bývalého partnera Bořka Šípka Milanem a Daliborem. 

Zpěvačka se musela postavit nařčení Šípkova syna Milana, že nebyla u otce svého syna Artura a místo toho řešila nějaké právní věci. To však Leona odmítla. Připustila ovšem, že v den, kdy Bořek Šípek zemřel, opravdu do nemocnice přišla s právníky a dalšími lidmi, kteří nepatřili do úzkého kruhu rodinného. Podle ní si to ale přál Bořek. "Udělali z toho velkou lež, kterou namířili proti mé osobě," řekla Machálková ve čtvrtečním TopStar magazínu v červnu.

Od té doby se už ale s vyhrocenou rodinou situací smířila. "Už je to za námi," pokrčila rameny s tím, že vztahy mezi ní a dvěma syny úplně vychladly. Na to však nejvíc doplatil nejmladší Bořkův syn Artur. "Ticho po pěšině. Nic se neděje. Vztahy nemáme žádné. Nejmladšího Artura odřízli," svěřila se zpěvačka, která po Bořkovi ještě nenarazila na žádného mužského, a občas se tak cítí osamělá.

Fotogalerie
47 fotografií