Kanadský zpěvák, který se původně také proslavil na Youtube, v české metropoli představil své album Purpose a nezapomněl ani na své největší hity. Ohromil zejména tím, že do vystoupení zapojil tanečníky i akrobaty, a dokonce skákal i na trampolíně. Ovšem někomu se zase nelíbil jeho přístup. Mnozí ho zhodnotili jako chladného a přezíravého, Prahu totiž vůbec nepozdravil a nezkoušel ani prohodit nějaké to slovíčko v češtině.

Kritiky se hvězda dočkala i od nejúspěšnější české youtuberky Teri Blitzen. Ta si na Twitteru postěžovala zejména na to, že Justin zpíval na playback a působil znuděně. „Skvělý, jak má Bieber mikrofon třeba v podpaždí a už se ani neobtěžuje dělat, že zpívá,“ napsala Teri. „Čekala bych od někoho s tak velkým jménem, počtem fanoušků a bejvalých turné něco lepšího,“ dodala.

Nestačila se ale divit, jaké odezvy se jí na tweety dostalo. Někdo jí sice dal za pravdu, ale spousta Bieberových fanynek se do ní nemilosrdně pustilo. Svého oblíbence bránily jako lvi, a dokonce Blogerce roku 2014 vyčetly to, že za vstupenku nemusela nic platit.

 

„Tyvole Teri ještě víc si stěžuj ani nevíš kolik lidi by za ten koncert dalo cokoliv, ty máš lístek zdarma a ještě to celý zkritizuješ,“ otřela se o Teri uživatelka johananozarova.

Blitzen, která vlastní videa a zveřejňuje na Youtube už od třinácti let a má přes 400 tisíc odběratelů, se ale nenechala rozhodit. „Je úplně jedno, jestli je zadarmo nebo ne. Zkritizovala bych ho tak jako tak,“ odpověděla bez váhání.

Nechala se také slyšet, že nechápe, proč je hned špatná, když má jen jiný názor. „Je skvělý, jak lidi milujou nějakej trend. Ta věc, dílo, umělec nebo cokoliv jinýho může bejt sebehorší a stejně se za to postaví ovečky,“ rýpla si ještě do svých odpůrců.

Fotogalerie
58 fotografií