Začalo to už ve škole. „Je pravda, že časem jsem se setkala s různými reakcemi jak ze strany dětí, se kterými jsem si hrála, tak i ze strany učitelů,“ říká Natálka ve velkém rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

Video
Video se připravuje ...

Grossová a Vojtko v muzikálovém megahitu Ples upírů: První záběry ze zkoušky! GoJa

Vystupňovalo se to, když ji František Janeček (72) před lety poprvé obsadil do Bídníků. Nejen on si vyslechl řadu poznámek o protekci. „V divadle jsem se kvůli mému jménu setkala i se závistí,“ svěřila se Natálie Grossová.

Fotogalerie: Radosti i strasti rodiny Stanislava Grosse…
51 fotografií

Jenže uplynulo pár let a talent mladší dcery zesnulého expremiéra objevil i zbytek showbyznysu. Teď bude zářit v hlavní roli ve velkolepém Plesu upírů. Muzikál, na který se už rozjel předprodej vstupenek, pro ni prý bude obrovskou výzvou.

VŠE O PŘIPRAVOVANÉM PLESU UPÍRŮ ČTĚTE ZDE>>

„Hlavně pěvecky to bude dřina. Já na tom pracuji opravdu každý den a věřím, že nezklamu ani diváky, ani lidi, kteří mi věřili, jako třeba František,“ věří mladá zpěvačka.

O tátovi s ní lidé příliš nemluví. „Jen občas se stalo, že mi někdo řekl, že měl tátu rád. Jinak se mě na něj nikdo neptá,“ říká Natálka s tím, že na tátu doma vzpomínají skoro každý den. „Byla s ním vždycky legrace. Nejraději vzpomínám, jak s námi blbnul v moři, nebo když jsme ho se ségrou učily jezdit na kolečkových bruslích,“ dodává.

Velký rozhovor s Natálií Grossovou už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

Blesk TV Magazín
Autor: Foto Blesk – Jan Tůma a archiv Blesku

Fotogalerie
73 fotografií