Herečce Tereze Kostkové šije všechny šaty do StarDance módní návrhářka Tatiana Kovaříková. Ale po přenosech je vždy vrací do jejího ateliéru. Poslední model se zalíbil spisovatelce Báře Nesvadbové a vynesla ho na křest své poslední knihy Laskonky.

Akorát s jedním rozdílem – nechala si ke korzetu našít ramínka. Zřejmě se bála, aby jí z těsného korzetu nevypadly vnady. Tereza to ve StarDance dala bez ramínek! Nutno podotknout, že oběma dámám šaty slušely a jen málokdo se jim podíval do očí.

Knižní novinka obsahuje krátké texty pro dlouhé zimní večery a je doplněna ilustracemi popartového umělce Pasty Onera. Jde mj. o krátké povídky o nešťastné zamilovanosti a šťastných flirtech.
Nejsou to příběhy z mého života, ale možná jsou tam k rozpoznání některé mé přítelkyně, kamarádky a ženy, které mne obklopují. Tahle knížka byla dlouho plánovaná a je takovým vyvrcholením mého přemýšlení o morálce současných holek a žen. Je o lži, o přetvářce, o touze, o poznání. Věnovala jsem ji také svojí dceři jako naučný materiál, aby věděla, co všechno se může v životě stát,“ doplnila spisovatelka.
Fotogalerie
13 fotografií