„Přes léto tankuju vodu u sousedky, přes zimu to musím ručně u pumpy,“ svěří hned na začátku Regina, která se před vařením vydá pro pitnou vodu se dvěma barely. Zatímco elektřinu si do svého příbytku už zavést nechala, splachovací záchod u ní hosté hledali marně. Vše jistí suché toalety venku na zahradě…

Bývalá striptérka, která se ráda odhalovala i ve vile VyVolených, žije u Brněnské přehrady v bizarní chatičce. „Už příchod byl sám o sobě maso. Ten prostor je ulítlej, zvláštně vyzdobený a pomalovaný. Ale co mě fascinovalo, byli její psi. Ti jsou krásní!“ svěřil herec Zdeněk Podhůrský (57).

Regina totiž chatičku, kde má kuchyňský kout, obývací pokoj a koupelnu v jedné místnosti, sdílí s dvojicí afghánských chrtů. Těm na zahradě vedle jejích výstředních soch dělá společnost ještě bílý kůň.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí exVyVolená Regina Holásková? Ukázala přeplácaný byt bez vody! FTV Prima

Vnitřek obydlí má vyzdobený také vlastnoručními výrobky. V rohu vedle kuchyně je třeba vana z kamenů. Prostor zdobí také skleněná vitrína či její obrazy. „Očekával jsem to, a nakonec jsem byl prostředím příjemně překvapený,“ tvrdil protekční spratek Pavel Novotný (39).

Co Regina VIP hostům navařila a jak ji balil Zdeněk Macura (42), uvidíte dnes v 17:45 na Primě.

VŠE O POŘADU PROSTŘENO! NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
56 fotografií