„Je to strašný, Lucka se tak moc snažila, aby ty koncerty nemusela zrušit. Kdyby to jen trochu šlo, tak zpívá,“ pokračoval Malásek, který měl zpěvačku doprovázet. Podle Maláska to bylo pro Bílou strašné rozhodování, jestli koncert zrušit, nebo nezrušit.

Když jí na sobotní zkoušce po třetí písničce odešel hlas, okamžitě zavolala lékaře, aby jí píchl kalciovou injekci. Ta jí ale nevrátila hlas ani po dvou hodinách! Nejenom ona, ale každý, kdo u toho byl, byl svědkem toho, že ani při nejlepší vůli nemůže zpívat. Všichni by byli zklamaní, ona i publikum,“ mínil Malásek s tím, že hlasová indispozice přišla náhle.

 

„Je mi Lucky moc líto, že se to stalo zrovna na tak exponovaných koncertech,“ doplnil klavírista. Bílá totiž chtěla tímto způsobem oslavit opožděně 50. narozeniny, které měla v dubnu. Navíc v největší české hale ještě nikdy samostatný koncert neměla.

Měla to být její premiéra, na kterou se připravovala celý rok. „Je to opravdu moc smutný. A já věřím, že v náhradním termínu 8. ledna Lucka předvede ten nejlepší výkon v životě,“ dodává Malásek.

Fotogalerie: Lucie Bílá zrušila megakoncerty
32 fotografií

Fotogalerie
45 fotografií