Na 30 tisíc lidí musí změnit své víkendové plány! Jen několik hodin před začátkem narozeninového koncertu se fanoušci dozvěděli, že Lucie nevystoupí. „Oba dva koncerty se přesouvají na leden. Luciin zdravotní stav koncerty nedovoluje,“ řekl Blesku Jaroslav Svoboda z agentury Bestsport, která koncert Lucie Bílé pořádá. Za lístky fanoušci utratili přes 21 milionů korun. Vstupenky zůstávají v platnosti. Koncert z 5. 11. se přesouvá na 8. ledna 2017 od 20:00 a koncert z 6. 11. se přesouvá na 8. ledna 2017 od 14:00.

„Máme velké obavy, že k návštěvníkům sobotního koncertu, který má začít už ve 20:00, se informace o zrušení nedostane a že se nám budou hrnout do zavřené areny,“ dodal Svoboda, který poprosil Blesk o zveřejnění informace.

Video
Video se připravuje ...

Zklamaní fanoušci u O2 areny Petr Novotný

Bílá v sobotu na Facebooku přiznala, že ji trápí zdravotní potíže. „30 let se připravuji na tak velký koncert. Posledních několik měsíců poctivě ladím formu psychicky i fyzicky. A teď se mi stalo to, o čem se všem zpěvákům zdá v nejhorších snech. Dvakrát vyprodaná O2 arena a já mám zánět průdušek. Nemám hlas. Jsem zvyklá jít na pódium v jakémkoli stavu, ale nemůžu jít bez hlasu. Nedovedete si představit, jak je to pro mne těžké, ale musím poprvé v životě říct: dnes ani zítra nevystoupím. Celým svým srdcem se vám omlouvám,“ uvedla ke zrušení koncertů.

Asistenti jsou na místě. V O2 se uzavřely pokladny a vyvěsilo se strohé oznámení zrušení koncertu, stejně tak u výstupu z metra lidé hned dostávají informace, že se nic nekoná. O zrušení koncertu už dokonce informuje rozhlas ve stanicích metra, na všech trasách.

Nejčastější připomínky a stížnosti lidí jsou dotazy, kdo jim proplatí benzin a ubytování na hotelu, paní Bílá to asi nebude. „Přijeli jsme přes půlku republiky a tohle jsme opravdu nečekali. Jsme hodně zklamaní a zkazilo nám to celý víkend. Asi se to nedalo ovlivnit,“ řekla Blesk.cz smutná fanynka Lucie Bílé ze Zlína.

Video
Video se připravuje ...

Reakce na zrušený koncert Petr Novotný

Zdrcená je i sama zpěvačka Lucie Bílá, která už dorazila domů do Otvovic.

V pořadu Aleše Cibulky Můžu dál? sama Lucie Bílá promluvila o tom, jak si před těmito velkými narozeninovými koncerty musí hlídat své zdraví. Jako by to tušila předem, měla strach, že zklame své fanoušky.

VŠE O LUCII BÍLÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
109 fotografií