„Mluví se o tom, že mu selhalo srdíčko, nebo mozek,“ řekl Blesku zdroj z nemocnice, kam Staše převezli. „Na nic se mě neptejte...,“ opáčila odpoledne do telefonu zoufalá Jiřina Bohdalová (85), Simonina máma a Stašova první žena.

„Nebudu odpovídat, mám teď úplně jiné starosti!“ nechtěla nic říct o stavu táty ani Stašová. Podle našich informací měl ale být geofyzik z Ostravy z nejhoršího venku. „Je to velký bojovník,“ dodal zdroj Blesku.

Bolavá páteř

Břetislav Staš byl až donedávna velmi čiperný. Letos v létě ale jeho dcera přiznala první zdravotní potíže. „Táta má trochu skřípnutou páteř. V žádném případě do toho nechtějí lékaři jít, protože říkají, že operace se zdaří, ale bojí se, že už ho v těchto letech neprobudí,“ prohlásila Simona. To ještě nevěděla, že o pár měsíců později milovaného tatínka srazí na kolena něco jiného než páteř...

Poznala ho jako učitelka

Po maturitě si Bohdalová nějakou dobu budovala kariéru učitelky na základní škole v Ostravě. V tomto městě se také seznámila s geologem Stašem a svým budoucím manželem. Dcera Simona se jim narodila 19. března 1955.

Video
Video se připravuje ...

Tajná videa z narozenin Bohdalky! Zpívající Gott, trsající Jiřina, ploužák Stašové! Thomas Kruchina, Petr Soukup

Fotogalerie
35 fotografií