Simona Postlerová do kostela sv. Ludmily dorazila jako první ve čtvrt na dvanáct. O pár minut později přijel pohřební vůz a zaměstnanci vnesli rakev s ostatky Zdeňka Hráška do kostela. Herečka svůj smutek zakrývala za velkými slunečními brýlemi a samozřejmě byla celá v černém.

Video
Video se připravuje ...

Simona Postlerová se rozloučila s manželem (†62), který podlehl rakovině David Turek, Jan Jedlička

Postupně do kostela začali přicházet přátelé a kolegové z herecké branže. Carmen Mayerová s manželem Petrem Kostkou, Hana Maciuchová s doprovodem, Jiří Dvořák s kyticí, Bára Hrzánová, Igor Bareš s manželkou nebo Jana Boušková. Rozloučení spojené se mší svatou začalo v pravé poledne.

Rozloučení zahájil farář, který mimo jiné řekl, že se zemřelým byl v posledních hodinách jeho života, pak z bible pár přikázání přečetla dcera Jana Magdaléna a vdova Simona. Poté se Simona uklonila před rakví s ostatky svého manžela.

Fotogalerie: Pohřeb manžela herečky Simony Postlerové…
89 fotografií

Rozloučení trvalo víc jak hodinu. Po čtvrt na dvě z kostela vynesli rakev. Simona s dětmi a farář šli za ní až k pohřebnímu vozu. Tam se dotekem a polibkem na rakev naposledy s milovaným manželem a otcem rozloučili.

"Navždy budu jeho ženou, dal mi toho strašně moc. Děkuji knězi, který mi po celou dobu stál po boku, moc mi pomáhal a se Zdeňkem byl do poslední chvíle," řekla Blesk.cz Postlerová.

Hudebník Zdeněk Hrášek s rakovinou bojoval před deseti lety, kdy mu lékaři odebrali oko. Po sedmi letech zákeřná nemoc udeřila opět a s větší silou.

„Lékaři nás však varovali, že se rakovina může vrátit do jater. A to se také stalo. Tři roky se nám společně dařilo s tou mrchou bojovat, ale v neděli večer Zdeňkovi spadl cukr v krvi, upadl do kómatu a musel být převezen do nemocnice, kde následně rakovině podlehl,“ řekla Blesku plačící Simona, která má s manželem dvě děti, dceru Janu Magdalénu a syna Damiána, který je autista.

Fotogalerie
79 fotografií