„Pan Gott nám nic neřekl, nevěděli jsme to, že to chtějí prodat a nakonec tady nebudou! Dočetli jsme se to až v novinách,“ řekli ve středu Blesku na doubickém obecním úřadě.

„Nebudeme zastírat, že to byla pro obec přítěž. Neustále sem jezdily davy lidí a od obyvatel zjišťovaly, kde zpěvák staví,“ dodali pod podmínkou anonymity pracovníci úřadu, v jehož spodní části sídlí obchod. A na něm je pořád cedule: „Neposkytujeme informace o tom, kde staví Karel Gott!“.

Přímo pod rozestavěnou roubenkou je dál zákaz vjezdu, který tam obec nechala umístit proto, aby zabránila řidičům jezdit k chalupě, kde chtěl Slavík nabírat ve volných dnech energii. „Byly tady i zájezdy lidí v mikrobusech, bylo to strašné,“ dozvěděl se Blesk ještě u místních.

Video
Video se připravuje ...

Vrah z tramvaje č. 17 dostal 17 let. A Gott prodává roubenku 

Fotogalerie: GOTTOVO LUXUSNÍ SÍDLO NA PRODEJ
46 fotografií

Zatímco jedné skupině lidí pozornost upřená na obec vadila, druhá ji naopak vítala. Hlavně v místních hospodách, kam Mistrovi příznivci chodili na jídlo a pití a neustále se vyptávali na zajímavosti ze zpěvákova pobytu v Doubici.

Odradil ho zájem

Od oplocené rozestavěné roubenky už zmizelo stavební povolení se jménem zpěvákovy tchyně Blanky Krejčí (65), na kterou Karel vše z taktických důvodů napsal. „To abych předešel předčasné mediální publicitě. Tušil jsem, že se informace o stavbě časem rozkřikne,“ napsal v úterním prohlášení Gott.

 „Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem. Roubenka pro nás ztratila původní smysl odpočinku, stalo se z ní místo jakési atrakce,“ prohlásil zpěvák.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
43 fotografií