V roce 1992 Balage s režisérem Petrem Novotným spolupracoval na muzikálu Pěna dní a pak i na legendárním Jesus Christ Superstar. „To byl největší úspěch, jaký jsem kdy zažil. Byl to jeden obrovskej mejdan. Začali jsme vydělávat velký peníze. Předtím to bylo třeba 8000 měsíčně, a najednou to bylo třeba 90 000,“ vzpomíná muzikant.

„Což není dobré, protože to jednou spadne, nemáte náhradu. Já jsem ji hledal v dalších muzikálech,“ dodává. O svém soukromí příliš nemluví, v talk show Blesku Koho čas vzal ale udělal se Zuzanou Bubílkovou (64) výjimku.

„Mám tři děti s jednou manželkou, ale už spolu 15 let nežijeme. Byli jsme teď na třicetinách dcery a pak mi volala, že mě má pořád ráda. Je to pěkný,“ říká.

„Seznámili jsme se v šestnácti a do pětatřiceti jsme spolu byli. Ženil jsem se ve dvaceti. Celý život vydržet v jednom vztahu je velký kompromis, a to jsem nevydržel,“ krčí muzikant rameny.

Co ještě řekl? Podívejte se na pořad Blesk.cz Koho čas vzal.

Video
Video se připravuje ...

Muzikant Ota Balage: Na čem vydělal nejvíce peněz? Budete se divit! Zuzana Bubílková, Petr Soukup, Matěj Šrám, Lukáš Červený

Fotogalerie
11 fotografií