Lukáš už byl přistižen rovnou na place! „Natáčí nový seriál pro Primu,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj s tím, že půjde o další krimiseriál.

„Filmuje se hlavně v okolí Prahy,“ dodal náš zdroj. Jelikož jde o hlavní roli, může mít herec měsíčně minimálně deset natáčecích dní. To s běžným honorářem okolo 10 000 Kč představuje minimálně sto tisíc měsíčně! Vaculík navíc za poslední dva roky dostal menší či větší role hned ve třech krimiseriálech – Místo zločinu Plzeň, Rapl a Četníci z Luhačovic.

„Ano, je to pravda, Lukáš Vaculík v současnosti natáčí pro Primu nový seriál Temný kraj,“ potvrdila informace Blesku mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová. „Můžu prozradit, že seriál pochází z autorské dílny sester Jitky a Kateřiny Bártů, které jsou nejen autorky, ale nově i režisérky projektu,“ dodala mluvčí, avšak odmítla upřesnit, kdy by se seriál mohl objevit ve vysílání.

Připomeňme, že dvojčata Bártů mají na svědomí asi nejúspěšnější primácký seriál Rodinná pouta (později Velmi křehké vztahy), jejich zatím posledním seriálem pak byly V.I.P. vraždy. 

 

Fotogalerie
31 fotografií