Naposledy se na veřejnosti modelka objevila minulý pátek na koncertě písničkáře Tomáše Kluse. A podle lidí, co ji potkali, byla ve skvělé náladě a koncert si viditelně užívala. Ale zřejmě se cosi o víkendu stalo, protože skončila na pražské psychiatrii. Podle informací Blesk.cz je Zuzana na uzavřeném oddělení a rozhodně nemůže ven.

Modelka plánovala vernisáž svých fotek, která se měla uskutečnit v prosinci. Jeden z hlavních sponzorů ale na poslední chvíli spolupráci odřekl. Ohrožení celého projektu a z toho plynoucích dalších závazků položilo Zuzku na kolena. Přestala komunikovat a uzavřela se do sebe, zaznělo v dnešním Top Staru. Kamarádka jí pak přivolala záchrannou službu, a ta ji odvezla do Bohnic.

Fotogalerie: Nejkrásnější fotky missky Zuzany Jandové
24 fotografií

V poslední době se nicméně více zajímala o duchovno a vlastní psychiku. Na svém facebookovém profilu pak často uveřejňovala různé motivační a duchovní názory, zajímala se o meditaci.

V rozhovoru pro idnes.cz nedávno uvedla, že se nikdy neměla ráda. „Uvědomila jsem si, že jsem si za všechno stejně mohla sama, protože mi chyběla sebeláska a seberespekt, sebeúcta. Teď jsem ve stavu, kdy jsem šťastná přesně tak, jak jsem.“

Zuzana Jandová byla předposlední Miss ČR, korunku předávala Anetě Vignerové. V současné době byla bez partnera. S posledním, podnikatelem Robertem Hájkem, se rozešla před půl rokem.

Fotogalerie
9 fotografií