Bára byla pro Halinu úplně první adeptkou na hlavní hrdinku pro film s pracovním názvem Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, jehož scénář vychází z její knihy Proč jsem se neoběsila. „Líbila se mi moc Bářina jiskra v oku. Proto jsem o ní přemýšlela. Když jsme se ale s producentem Pavlem Páskem dozvěděli o jejím těhotenství, tak jsme ji ani neoslovili,“ prozradila Pawlowská Blesku.

Jen ať rodí

Poláková už má s Liškou roční dceru, kterou pojmenovali po hrdince pohádkové knížky Ronja, dcera loupežníka. Zřejmě se jim zachtělo pořídit jí ještě brášku – třeba loupežnického synka Cipíska. „Překvapilo mě, že si Bára pořídí miminko s jen ročním odstupem od toho prvního. Jen ať ale rodí! Odvážná holka to je a já jí to jenom přeju,“ vzkázala »Nafrněné « Halina.

Potřetí tátou

Poláková je pravděpodobně na začátku těhotenství, proto o radostné události nechce zatím mluvit, stejně jako tatínek Liška. „Nevím, jak jste tuto informaci dozvěděli a co je vám do toho. Nebudu se s vámi o tom vůbec bavit,“ řekl Blesku herec, pro kterého to bude už třetí potomek. Kromě Ronji má totiž z předchozího manželství s tanečnicí a herečkou Kristýnou Bokovou (35) ještě jedenáctiletého syna Šimona Samuela.

Informaci o svém těhotenství nakonec sama zpěvačka a herečka potvrdila serveru ProMaminky.cz: "Příští rok tedy odehraju po celé republice jen 10 koncertů, protože čekáme další miminko," řekla Bára.

Fotogalerie
23 fotografií