Kdo jiný by se mohl stát tváří prestižní soutěže České Miss než její nová majitelka Eva Čerešňáková (30). Sama v minulosti uspěla v této soutěži. V roce 2007 skončila na 2. místě jako první vicemiss.

„Projekt je úplně nový, stavíme nové pilíře, šli jsme do toho kapitálově, tak samozřejmě jsem v tuto chvíli tváří projektu já, ale neberu to tak, že bych měla být jedinou tváří,“ řekla Expres.cz Čerešňáková.  

Z postu ambasadorky tak „vyšoupla“ Ivu Kubelkovou. Té to ale vůbec nevadí. Naopak. „Sama bych smlouvu ráda ukončila. Komunikuji s panem Kozáčkem starším, což je stále jeden z původních majitelů soutěže, a jeho už jsem třikrát urgovala o ukončení smlouvy. Snad se to v nejbližší době vyřeší,“ prozradila Blesk.cz moderátorka.

Noví majitelé jí prodloužení smlouvy nenabídli a Kubelkovou to ani nemrzí. „Smlouvu jsem měla původně na tři roky, ale další spolupráci si neumím představit,“ dodala Iva. Na poslední dva ročníky, kdy byla ambasadorkou a tváří projektu, si nemůže stěžovat a je pyšná, že mohla být součástí této soutěže.

 

Fotogalerie
14 fotografií