Nová kolekce Martiny Nevařilové hýří barvami a vzory. Návrhářka představila na své módní přehlídce nové modely šatů, roláků, sukní, plédů a zavinovacích ponč s mnoha doplňky – nákrčníky, pestrobarevnými šálami a čepicemi.

Na mole se vystřídaly známé herečky, které by z fleku mohly profesionálním modelkám konkurovat. „Nikdy jsem ambice být modelkou neměla. Je to velmi náročná disciplína, při které je potřeba hodně trpělivosti a odříkání. Profese herečky je zase více odhalující, protože obnažuje i svou duši a to je víc než tělo,“ svěřila se Kristýna Janáčková.

V modelech, které jsou inspirovány Tibetem, se nejlépe cítila Markéta Hrubešová. „Podle mě oblečení vyjadřuje osobnost člověka, jeho náladu a duševní pohodu. Modely od Martiny na mne působí měkoučce, hřejivě, nesešněrovaně, prostě pohodově. Vhodné pro každou ženu, která má ráda pohodlí, kvalitní zpracování, materiály a zároveň nechce zaniknout v davu,“ podotkla herečka.

Na mole ji vystřídala také Veronika Kubařová, ale i Jana Stryková. Přehlídku přišla podpořit také Světlana Nálepková, která Tibet několikrát navštívila.

Fotogalerie
17 fotografií