Nový mysteriózní seriál Pustina je hvězdně obsazený, a tak není divu, že se to na mejdanu hemžilo samými zvučnými jmény. Veselili se ale především ti, co v seriálu nehrají.

Jitka Schneiderová vzala mezi své známé přítele, na kterém visela pohledem. Partner není z branže a chvílemi se zdálo, že se snaží ukrýt před záblesky fotoaparátů pod kšiltovkou, kterou po celou dobu nesundal.

Kdo se naopak nakrucoval před fotografy byli milenci ze StarDance Marie Doležalová s tanečníkem Markem Zelinkou. Maruška se totiž chtěla pochlubit novým účesem. Z vlasů si spletla copy stejně, jako si je plete ukrajinská politička Julija Tymošenko.

S novou image se pochlubila také herečka Tereza Voříšková. Ta se poprvé po několika letech nechala ostříhat. Místo dlouhých vlasů do pasu teď nosí mikádo. A návštěva kadeřníka se vyplatila. Na večírku se kolem ní motal jeden muž za druhým. Pohledný mladík s vousy v bílé košili ji ale střežil jako oko v hlavě. Že by její nový objev?

Zato záletnice Aňa Geislerová přišla opět bez pánského doprovodu. Manžel Zdeněk Janáček, který ji vzal po její milenecké aféře s Martinem Shenarem na milost, nejspíš hlídal děti. Na mejdanu jí ale muž po jejím boku nechyběl. Vybavovala se s Adamem Mišíkem a jeho přítelkyní a bylo vidět, že se skvěle bavila.

Fotogalerie
21 fotografií