Všichni ji znají jako tu sexy vnadnou ženu alá Marilyn Monroe, která kdysi hrála v Ordinaci a nyní vystupuje v taneční soutěži StarDance. Miluška Bittnerová ale není jenom blonďatou sexbombou.

Miluška je totiž velmi nadanou klavíristkou, avšak v pubertě přestala cvičit a místo toho začala hrát divadlo. A jak sama tvrdí, nebyla by dobrou klavíristkou. „Správně byste měl dát s přehledem nonus, rozsah devět tónů, spíš ale deset jedenáct, a to nedám,“ vysvětlila Miluše s roztaženými prsty od sebe na maximum.

„Takže bych nebyla dobrá klavíristka, skončila bych jako učitelka – a vzhledem k tomu, že jsem netrpělivá, tak bych ty děti umlátila a šla bych sedět,“ zavtipkovala herečka v rozhovoru pro Magazín MF Dnes.

Klavír jí však pomohl i v životě. Díky němu totiž vydělávala peníze hrou po barech. „Základní je, že lidé nejsou na holku u klavíru zvyklí; myslím, že i proto jsem pár těch konkurzů vyhrála,“ zavzpomínala s tím, že nejvíc na turisty zabíraly skladby Tři oříšky pro Popelku, Škoda lásky nebo od Beatles či Louise Armstronga.

Fotogalerie
23 fotografií