Jako každý rok, i letos se taneční sestava ve StarDance skládá z celebrit, které jsou od sebe diametrálně rozdílné. Herečky, herci, sportovci, zpěváci, a dokonce kuchař! S těmito lidmi se musela Miluše Bittnerová utkat a pokusila se spolu se svým tanečním partnerem Michalem Necpálem získat vavříny. Jenže nakonec, jak už dnes víme, vypadla hned v prvním kole. Jak před bojem hodnotila své kolegy?

Olga Šípková, celoživotní výborná pohybářka. Anna K, ta je velmi ladná. Jana Plodková, která tančí jako pírko, ta bude mít takové zvedačky, že se ti lidi zblázní. Kristýnka Leichtová, živelná baba, ta taky může klidně vyhrát. Pan Vízek, toho budou chtít diváci vídat, protože je strašně vtipný. Emanuele Ridi, Ital, to se Češky zblázní! Roman Zach, tomu stačí, aby si jen tak stoupl, a ženské z něj blázní taky. Ondřej Bank, člověk bojovník, který se dokáže vzepřít osudu. A ještě černý kůň soutěže, Zdeněk Piškula, mladíček, kterému je osmnáct, neskutečně dobře tančí a nejen jeho generace, ale i generace mé maminky mu budou posílat hlasy,“ zhodnotila Miluška.

Sama o sobě pak řekla: „Jsem neskutečné dřevo, větší, než jsem si myslela,“ pověděla v rozhovoru pro Magazín MF Dnes upřímně. Někteří diváci to zřejmě viděli stejně.

Fotogalerie
17 fotografií