Stalo se tak dvacet minut po půlnoci, kdy Karel Gott s manželkou odcházel z Malostranské besedy, kde měl svůj první samostatný koncert po léčbě rakoviny mízních uzlin.

Jsi jen v saku a rozpařený, nemůžeš stát venku,“ vyčetla mu Ivana, když viděla několik žadatelů o autogram a společnou fotografii s jejím mužem. „Takhle se mi nastydneš!“ dodala tónem matky, která se bojí o svého předškoláka.

Proto také Ivana Gottová požádala ochranku Malostranské besedy, aby jí pomohla Karla rychle přesunout k nedaleko stojícímu autu. „Pozdravím je a pojedeme, ano,“ řekl Ivaně viditelně unavený Karel, který měl za sebou skoro tříhodinové vystoupení.

On je opravdu jen v saku, nemůžeme se venku moc zdržovat, pochopte to,“ vysvětloval několika podnapilým fanouškům ze Slovenska Gottův řidič a osobní strážce Daniel Josefi.

Jenže Karel si jako velký profesionál nedal říct. Sice šel zavěšený do Ivany a ochranky k vozidlu Audi. Jakmile se ale do něj posadil, stáhl okénko a začal se fanouškům podepisovat. Ve chvíli, kdy všem vyšel vstříc, dal pokyn řidiči: „Jedeme domů!

Fotogalerie
18 fotografií