Zdá se to skoro jako včera, když nás během sobotních večerů krásným tancem nadchli Jitka Schneiderová (43) a Marek Dědík natolik, že se dostali až do finále StarDance.

Nakonec je sice pokořil párek zamilovaných hrdliček – Marie Doležalová (29) a Marek Zelinka (29), ale to stříbrnému páru radost nezkazilo. Není divu, že se pak následný bujarý večírek poměrně zvrhl. Dědík, který byl už tehdy šťastně zadaný s přítelkyní Terezou, si přímo na ulici prožil několik vášnivých momentů v náručí jiného muže. O něm později tvrdil, že je to jen jeho kamarád. Vymlouval se na plnění sázky, ovšem skandál už byl i tak na světě.

Od té chvíle uběhl necelý rok a teď už je všechno jinak. Místo herečky na parketu vede cvičitelku aerobiku Olgu Šípkovou (47) a na party po skončení prvního tanečního večera už sekal dobrotu a místo kamaráda se tulil jen ke své Terezce. Držel se jí doslova jako klíště, pokládal jí hlavu na rameno a láskyplně ji objímal.

Ještě ale není všem dnům konec, a tak otázkou zůstává, jak divoce by oslavoval případnou letošní výhru ve StarDance. A hlavně s kým...

VŠE O STARDANCE NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
38 fotografií