Ačkoliv měla show začít v půl osmé, pečlivý Slavík dorazil do Malostranské besedy s velkým předstihem. Přišel na zkoušku už ve 4 hodiny odpoledne po boku půvabné tiskové mluvčí Anety Stolzové. Hýřil úsměvy a vypadal velmi spokojeně.

Nejvíce však Gott překvapil novým vzhledem. Kromě vousů, na které si už jeho příznivci stačili zvyknout, zdobily jeho tvář dioptrické brýle. Sotva nastoupil do výtahu, už si je pro všechny případy sundal. Ale je v nich velký fešák, ne že ne.

Video
Video se připravuje ...

Gottův comeback: Na koncert pozval svého doktora i mecenáše! Luboš Procházka, Jan Jedlička

„Je to pouze můj módní doplněk, v těchto brýlích se cítím dobře,“ vysvětloval Blesku novou image Karel. „A tak trochu si připadám jako Woody Allen. Zpívat v nich nebudu, i když uvidíme, třeba se v nich budu fanouškům líbit,“ dodal zpěvák. Nutno říci, že mu brýle na jeho pověstné eleganci neubraly, naopak mu velmi slušely.

Kromě Mistra už dorazily i další známé tváře, například moderátor Libor Bouček (35) či zpěvačky Ilona Csáková (46) a Dasha (35). Přišli i Miro Žbirka (63) a Michal David (56) a vzácnou událost si nemohla nechat ujít ani Gottova manželka Ivana(40).

Dorazil i bývalý generální ředitel České Televize Jiří Balvín. „Jsem velmi rád, že tu můžu být, protože jsme s Karlem Gottem toho spoustu prožili. Nenesu mu žádný dárek, nesu mu sebe,“ řekl Blesk.cz. Na vystoupení Mista dorazil i doktor slavných, Pavel Kolář, který se mimo jiné stará i o Jaromíra Jágra.

Video
Video se připravuje ...

Gott po prvním vystoupení: Musel se proplétat mezi opilci! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Pozvání od pana Gotta mě potěšilo, není to první pozvání od jeho nemoci. Potkáváme se u mě velmi často,“ prozradil. Na vystoupení Mista dorazil i doktor slavných, Pavel Kolář, který se mimo jiné stará i o Jaromíra Jágra.

 VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
55 fotografií