Ač vládne pochmurný podzim, Dáda má v duši rozkvétající jaro. I když musela herečka chvíle s pohledným Italem skoro krást, protože celý víkend hrála v Hybernii v muzikálu Alenka v kraji zázraků, užila si každičký vzácný okamžik. O víkendu společně navštívili italskou restauraci v centru metropole. A romanticky se líbali i na ulici.

A volby, ve kterých se marně do Senátu dral Felix Slováček, zůstaly stranou Dádina zájmu. Na dotaz Blesku, zda šla k urně, odpověděla lakonicky, že ne. Důvod? „Nedostali jsme hlasovací lístky,“ vysvětlila stručně.

Patrasová se ostatně netajila tím, že manželovu kandidaturu na senátora neschvaluje. „Ať se raději drží své profese,“ prohlásila na adresu kandidáta Felixe Slováčka (73).

VŠE O DÁDĚ PATRASOVÉ A JEJÍ NOVÉ LÁSCE ZDE>>

Felixův neúspěch ve volbách

Naděje se nenaplnily. Naopak! Slováček v senátních volbách totálně vyhořel, lidé mu podle všeho spočítali jeho záletnictví s Lucií Gelemovou (33). Ta navíc byla během propadáku přímo s ním i na štábu Strany soukromníků, za něž kandidoval.

Jak je vidět, milenka mu štěstí v politice nepřinesla. Z deseti kandidátů v Praze 10 skončil předposlední. Získal pouhých 0,86 % hlasů, což jinými slovy znamená, že do Senátu by ho poslalo jen 207 lidí! „Lucie mi celou dobu s přípravami na volby pomáhala, tak je samozřejmé, že jsem tam byl s ní,“ řekl Blesku.

A co říká na pekelný propadák? „Vlastně jsem trochu rád, spadl mi kámen ze srdce,“ šokoval odpovědí. „Mám v hlavě spoustu dalších projektů. Nepolitických! A znovu na nich budu pracovat s Lucií,“ neodpustil si.

Zatímco milenka sledovala jeho politický pád, manželka Dáda (60) v té době měla hned dvě představení. V hledišti usedl i její přítel Vito, který ještě milovanou ženu stát na jevišti neviděl.

Fotogalerie: Slováček a jeho ženy aneb Jak Lucie…
57 fotografií

VŠE O FELIXI SLOVÁČKOVI ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
38 fotografií