„Laura mi dneska říká 'Mami, ale zase je dobře, že tam nahoře nebude smutno ani Evičce, ani dědovi Dušanovi. A když má dneska ty narozky, můžou spolu třeba na zmrzlinu',“ napsala k obrázku plnému balónků zpěvačka Dara Rolins a v dojmném vzkazu pokračovala.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb manažerky Dary Rolins Petr Soukup, David Turek

„Chci na Evičku vzpomínat vždy s úsměvem. Ano, s úsměvem. Nevěřím na žádnou posmrtnou etiketu. To, co řídí moje pohnutky, je moje srdce. Usmívám se i teď, když letí duše Evičky do nebe jako balónek. PS: Tati, všechno nejlepší, posílám pusu po Evičce,“ dodala zpěvačka, která na pohřeb své kamarádky Evy Skallové dorazila v doprovodu svého partnera Rytmuse. Dnešní den se tedy Daře vedle pohřbu přítelkyně připomněla i smrt milovaného tatínka.

Na pohřeb Evy Skallové dorazilo mnoho známých tváří. Mimo Daru se přišla rozloučit například Vendula Pizingerová, Libor Bouček nebo režisér Fero Fenič. Skallová podlehla rakovině, se kterou statečně bojovala ani ne rok. I když to vypadalo, že se z nejhoršího už dostala, najednou se její stav rapidně zhoršil a nemoci podlehla. Po sobě zanechala dceru Charlottku a přítele Vaška.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb manažerky Dary Rolins: Poslechněte si smuteční řeč Brzobohaté! Blesk

Fotogalerie: Pohřeb manažerky Dary Rolins Evy Skallové …
96 fotografií

 

Fotogalerie
35 fotografií