Ačkoliv to ještě nedávno vypadalo, že se Evin stav zlepšuje, před pár dny přišlo smutné zjištění - nemoc se dál šíří. A co hůř, velice rychle. Eva Skallová pak svůj boj s nemocí prohrála minulé úterý. Rakovina se rozšířila až do mozku, což bylo  pro manažerku Dary Rolins osudové.

Poslední rozloučení s Evou, která zemřela v pouhých 36 letech, začalo hodinu před poledne ve strašnickém krematoriu a trvalo necelou půlhodinu.

Mezi prvními dorazil Skallové přítel Václav, který u ní byl do poslední chvíle. Mezi dalšími nechyběla Rola Brzobohatá, Libor Bouček s přítelkyní, Vendula Svobodová nebo režisér Fero Fenič.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb manažerky Dary Rolins: Poslechněte si smuteční řeč Brzobohaté! Blesk

Deset minut před začátkem dorazil i Evin exmanžel Jiří Skall, který má se zesnulou manažerkou osmiletou dceru Charlotte. „Já jsem zůstal úplně sám s milujícím dítětem bez maminky. Pochopte mě. Mám opravdu velký problém, který vůbec nevím, jak budu řešit,“ řekl krátce po skonu své exmanželky Skall, majitel pražské restaurace Lokál Nad Stromovkou.

Fotogalerie: Pohřeb manažerky Dary Rolins Evy Skallové …
96 fotografií

Těsně před začátkem smutečního obřadu dorazila Dara Rolins v doprovodu přítele Rytmuse. Dara a Eva byly dlouhá léta přítelkyně a posléze se Eva stala její manažerkou. S kyticí dorazil přišel i zpěvák Dan Bárta.

Smuteční řeči se ujala dlouholetá přítelkyně Evy Rola Brzobohatá. V pětiminutové vzpomínce zaznělo: "Není pravda že smrt si nevybírá, minulé úterý si vybrala Evičku. Asi jí záviděla, že je plná života, i přesto, že spolu bojovaly. Eva málem zvítězila. Ještě před několika týdny řekla: Těším se ze života, ze vzpomínek, z plánů a věřím. Nikdy nesmíme věřit, doufat... Eva vždycky chtěla slyšet pravdu i přes nepřemožitelnou nemoc. Její hlava nepřipouštěla nic než vítězství. Ale přesto to nestačilo."

Posléze zazněly písně od popové star Rihanny i Eviny věrné kamarádky Dary Rolins. Po dvaceti minutách obřad skončil... 

Parte byla její velká fotka a pozvání na poslední rozloučení s Evičkou Skallovou.

3037951:full:true:true

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Evy Skallové: Rolins s Rytmusem v slzách, zarmoucený Bouček a spol... Petr Soukup, David Turek

Fotogalerie
108 fotografií