Je to tak. Kráska Tereza Maxová se vdala. Romantický obřad proběhl v tureckém Bodrumu, kde se sešla rodina a nejbližší dokonalého páru, který společně vychovává tři děti – Tobiase, Mínu a Aidena.

Na svatbě však nebyly přítomny pouze ty největší hvězdy světového modelingu jako Eva Herzigová, Karolina Kurková nebo Daniela Peštová. Popřát štěstí do života novomanželům přiletěl také monacký princ Albert. A ten se na svatbách světových, a navíc původem českých, hvězd často nevidí.

Monako Prensi ile

Fotka zveřejněná uživatelem Vakur Oker (@vakuroker),Říj 1, 2016 v 9:33 PDT

Svatebčané se postarali, aby Tereza Maxová a Burak na svůj velký den opravdu nezapomněli. Bylo přichystáno mnoho zábavy a nevěsta byla v jednom kole. Dokonce se projela na člunu po moři. A na afterparty potom křepčila ze všech sil společně se svými kamarádkami z branže. Hlavně s velmi blízkou kamarádkou Evou Herzigovou, se kterou se Maxová zná už 27 let a která jí šla v její velký den za družičku.

Fotogalerie: Fotky z tajné svatby Terezy Maxové a…
41 fotografií

Tereza Maxová ještě před rokem tvrdila, že je s přítelem Burakem žádná svatba nečeká. Že pokud by se někdy vdávala, tak hlavně kvůli dceři Míně, protože by jí to udělalo radost. O rok později své dceři stále zamilovaný pár přání splnil. Hodně štěstí!

Video
Video se připravuje ...

Krnáčová „vyfoukla“ Havla jeho Dagmar. A vdavky Terezy Maxové redakce Blesk

Fotogalerie
25 fotografií