„Na základě pověření paní Krplové sdělujeme, že probíhají jednání o prodeji projektu Česká Miss. Klientka však popírá, že by projekt Česká Miss převedla na slečnu Čerešňákovou nebo pana Ditmara či s nimi uzavřela jakoukoliv obchodní dohodu. Šíření takovýchto nepravdivých informací může poškodit dobré jméno projektu Česká Miss. Klientka bude společně s právním zástupcem zvažovat prostředky právní ochrany,“ stojí ve vyjádření advokátní kanceláře zastupující Marcelu Krplovou.

V pořadí druhá ředitelka, která vedení převzala od původní majitelky Michaely Maláčové před dvěma lety, reaguje na tiskovou zprávu, kterou vydala agentura zastupující Evu Čerešňákovou a jejího partnera Martina Ditmara. Tu včera dostala média s těmito informacemi.

„Soutěž Česká Miss bude pokračovat a již ročník 2017 se představí v úplně
nové podobě. Nově soutěž povedou partneři Martin Ditmar a Eva Čerešňáková, kteří se společně s dalšími investory rozhodli soutěž Česká Miss zachránit. V posledních letech totiž nejznámější česká soutěž krásy ztrácela prestiž, kterou si zaslouží a s jakou je spojena v mnoha jiných státech. Ing. Marcela Krplová a Bc. Lucie Volná byly odvolány ze statutárních orgánů společnosti a funkcí ředitelek, stejně jako Michal Škvára,“ stojí v oficiálním oznámení.

V letošním ročníku je také znepokojivý fakt, že soutěž krásy odmítla vysílat televize Prima, která s Českou Miss doteď spolupracovala.

Fotogalerie
11 fotografií