Kdo by herečku Kláru Melíškovou tipoval na křehkou květinku, která neumí do pěti napočítat, ten by se hodně zmýlil. Klára má v sobě totiž kus chlapa. „Já si dokonce myslím, že tu mužskou část mám opravdu hodně rozvinutou. Někde tam ve mně je, vím o ní a snažím se ji nějak zpracovávat. Stává se, že tuhle pevnou mužskou energii občas použiju,“ řekla Melíšková v rozhovoru pro 5plus2.

Herečka také přiznala, že se jí stává, že zkrátka neudrží emoce na uzdě, ale snaží se s tím pracovat. „Teď už čím dál tím míň, ale pravda je, že taková zatmění mysli prostě mívám. Teď už se to ale opravdu snažím nedělat, protože je to hodně destruktivní jak pro všechny zúčastněné, tak ve výsledku i pro mě samotnou. Je to pak hodně nepříjemné,“ přiznala.

Herečka Klára Melíšková se proslavila až po třicítce ve filmu Mistři. Je členkou souboru Dejvického divadla a je velmi vyhledávanou herečkou. Momentálně natáčí trilogii Jana Hřebejka a Petra Jarchovského Zahradnictví. V poslední době se řešil rozpad jejího manželství, rozvod a nový vztah s režisérem Viktorem Taušem.

Fotogalerie
16 fotografií