Rok po rozchodu se Zdeňkem Piškulou (18) je dcera Jitky Asterové (56) Anna Linhartová, která bydlí s kamarádkou a hvězdou první řady show Tvoje tvář má známý hlas Annou Fialovou (21), evidentně opět zamilovaná.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

A v ovíněném mladíkovi, jenž si na pražském náměstí Míru plnými doušky vychutnával růžové víno i Aniččiny polibky, odhalil všímavý čtenář herce Michala Hrušku.

Ten se divákům asi nejvíce vryl do paměti komedií Panic je nanic či reklamou na Kofolu, v níž ještě s dalším mladíkem pobíhal jen v Adamově rouše a rozkrok si zakrýval půllitrem s limonádou, který ovšem v závěru spotu přenechal žíznivé slečně.

Dnes je z Michala Hrušky talentovaný režisér, který navíc studuje na filmové akademii. Kromě toho se věnuje i dabingu a je českým hlasem hezounka Zaca Efrona (28) ze série snímků Muzikál ze střední.

Stejně jako jeho přítelkyně Anička pochází i Michal z herecké rodiny. Jeho rodiče jsou oba známí dabéři, maminka Kateřina Seidlová namluvila například ztřeštěnou Lauren v seriálu Co mám na tobě ráda, tatínek Libor Hruška (51) zase propůjčuje hlas třeba Gerardu Butlerovi (46), Kurtu Russellovi (65), Dobbymu v Harry Potterovi nebo princi Krasoňovi ve Shrekovi. Dabují i teta Lucie Kožinová (47) a strýc Zdeněk Hruška, který dříve hrál dr. Getze v Ordinaci v růžové zahradě.

VŠE O ANNĚ LINHARTOVÉ NA BLESK.CZ ZDE>>

Fotogalerie
34 fotografií