Vybílené konto. „Přišli jsme o velkou částku peněz. Velkou. Takřka o všechno,“ přiznává představitelka první, černobílé Popelky. „Zbylo nám na účtu jen to, co jsme měli na měsíční poplatky. Všechno ostatní zmizelo,“ vzdychá Hrušková. A nešlo o žádnou malou částku. „No, šest nul tam bylo...,“ říká s povzdechem herečka, která nechce být konkrétní. Podle informací z jejího okolí mělo ale jít o zhruba deset milionů korun!

Patří nám to

Peníze, na které manželé roky tvrdě dřeli, jsou pryč jen kvůli tomu, že je před třemi roky svěřili do nesprávných rukou. „Bylo to naší neopatrností, nepředvídavostí... Patří nám to,“ tvrdí Hrušková. Přestože byl podvodník odsouzen a uvězněn, policii se nepodařilo ztracené miliony vypátrat. „Samozřejmě byly to úspory, které jsme tam dávali, a ty úroky byly velice zajímavé. Bylo to pro nás výhodné, s dotyčným jsme se osobně potkali a podle našeho názoru to byl velice důvěryhodný pán,“ říká Přeučil s tím, že ani on neví, kde peníze skončily.

Zdravotní problémy

Manželé mohou nakonec i přes velkou ztrátu mluvit o štěstí v neštěstí. Chybělo málo a mohli to odnést i zdravotně! „První tři neděle jsem měla tlak na hrudi a nebylo mi dobře. Ale nejvíc líto mi bylo Honzíka, protože to byl můj nápad... Ale pak si člověk uvědomí, že peníze fakt nejsou všechno,“ dodává Hrušková v reportáži Top Star magazínu, který můžete vidět už dnes ve 21.30 na Primě.

Fotogalerie
13 fotografií