Zpěvák, herec, režisér, skladatel, spisovatel a mnoho dalšího, Jiří Suchý se po kolapsu rychle zotavil a svým fanouškům poslal přes sociální síť zprávu o svém zdravotním stavu. „Prosím Vás snažně, nezanevřete na mě, opravdu jsem celou tu kalamitu (jak by řekla Melicharová) nezosnoval. Když mě odváželi do nemocnice, slyšel jsem ze scény zpěv mé statečné kamarádky, a tak jí touto cestou děkuju. Jmenuje se Molavcová, zapamatujte si to. A děkuju taky skvělé klatovské nemocnici – tak perfektní, že se mi odtamtud ani nechtělo domů,“ sdělil Suchý s humorem sobě vlastním v úterý.

„Mluvila jsem s panem primářem klatovské nemocnice. Lékařské výsledky jsou v pořádku. Jiří je takzvaně pouze přetažený,“ řekla Blesku Suchého souputnice Jitka Molavcová (66). 

Ve středu ale Suchý překvapil dalším vyjádřením, které obsahovalo informaci, že se mu po zdravotní stránce moc dobře nedaří. „Ke kolapsu se přidala chřipka, nejspíš aby nebyl sám. Je pěkné, jak ty choroby při sobě drží. Obávám se, že ti, kdo přijdou dnes večer na Čochtanův divotvorný hrnec, se ho nedočkají,“ vysvětlil muzikant.

K vyjádření umístil také fotografii, na které v kulichu leží zachumlaný do peřin v posteli a drží šálek s čajem. Musí se totiž co nejrychleji vykurýrovat, aby nepřišel o oslavy svých 85. narozenin, které ho čekají na přelomu září a října! 

Fotogalerie
8 fotografií