Po boku českého slavíka stáli vždy bodyguardi, kteří dbali o jeho bezpečí během veřejných akcí. Po zpěvákově onemocnění se však jejich počet podstatně zvýšil. Zatímco v minulosti ho hlídali jeden nebo dva muži, při jeho posledním vystoupení ho hlídali hned čtyři ostřílení hoši!

Karel Gott v sobotu vystupoval pod širým nebem na charitativním dni sdružení Helppes v Praze. Ke zpěvákovi se hned po vystoupení přihnali fanoušci, ovšem ochranka je ke zpěvákovi nepustila. „Prosím vás, to je v pořádku, ano? Já ty lidi znám,“ řekl podle deníku Aha! bodyguardům, aby ho nedrželi dál od příznivců nebo kamarádů, s nimiž chtěl mluvit. Bylo vidět, že mu to vůbec není příjemné.

Bodyguardi však stále stáli po jeho boku a bedlivě si všechny prohlíželi. „V případě ochrany pana Gotta v rámci vystoupení na charitativní akci Helppes se jedná o standardní postup ze strany pořadatelů na podobných akcích, které probíhají na otevřených prostranstvích,“ řekla deníku Aha! zpěvákova manažerka a mluvčí Aneta Stolzová.

Podobné to však bylo i na narozeninách zpěvačky Hany Zagorové (70) v Lucerně, kdy při příjezdu a odjezdu po jeho boku stála početná ochranka. Bodyguardi na něj dohlíželi i během tiskové konference k muzikálu Čas růží v karlínském divadle.

Na zvýšené ochraně podle informací deníku Aha! trvá zpěvákova manželka Ivana (40). Její prosby pak s pořadateli akcí a večírků komunikuje právě Stolzová. „Chtějí, aby byl Karel v klidu a cítil se bezpečně. Nechtějí, aby se na něj lidi po tom všem dojemně vrhali,“ sdělil deníku Aha! zdroj ze zpěvákova okolí.

Vše o Karlu Gottovi naleznete: ZDE!

Fotogalerie
20 fotografií