Nejlépe placený herec v současnosti? Tak tím je bezpochyby Petr Rychlý! Herec je v současné době hvězdou televize Nova a dostává jedno angažmá za druhým! Nejen, že je stálicí v seriálu Ordinace v růžové zahradě a rolí primáře Čestmíra Mázla si měsíčně přijde na 195 000 Kč! Na Nově také moderuje pořad pro zahrádkáře Rady ptáka Loskutáka a ten mu měsíčně vydělá odhadem 120 000 Kč.

Teď navíc ještě bude moderovat nový pořad s názvem Hvězdné párty, který se bude vysílat ve čtvrtek po Růžovce a díky němu si Rychlý přijde na dalších 120 000 korun! Před prázdninami si ještě k tomu všemu na účet připsal tučný bonus díky účinkování ve veleúspěšné show Tvoje tvář má známý hlas, která mu během deseti týdnů hodila 500 000 korun!

„Jsme moc rádi, že bude show moderovat Petr Rychlý, který je v současné době jednou z největších hvězd. Hvězdná párty je formát, který slibuje skvělou zábavu. Věřím, že bude diváky bavit a že se stanou pravidelnými hosty čtvrteční Hvězdné párty,“ řekla programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek deníku Aha!.

Pěkný balík si však dokáže vydělat i mimo kamery. Účinkuje v Divadle na Vinohradech, díky němuž si měsíčně přijde na 15 000 korun, a k tomu ještě dabuje. Dabing mu měsíčně vydělá průměrně 10 000 korun.

No, a pokud si ještě herec odmoderuje nějakou společenskou akci na kontě mu přistane dalších 40 000 korun. Herec si sice přijde na pořádný balík, ale všanc dává své zdraví. Měsíčně stráví před kamerou až 21 dní! Na to doplatil v říjnu v roce 2012, když dostal z velkého nasazení a stresu infarkt při natáčení seriálu.

Fotogalerie
15 fotografií