Od začátku jejich vztahu se Veronika Kopřivová potýká s označením „zlatokopka“, ona sama ale tvrdí, že je to bezpředmětné osočení. Jágr prý takový není. „Nezahrnuje partnerky dárky, nekupuje šperky nebo kabelky, nenosí kytky. Nesnaží se člověka uplácet,“ řekla modelka v rozhovoru MF Dnes magazín.

Přece jen ale dostala od Jaromíra dárek, o kterém sní nejen ženy, ale hlavně muži. Koupil jí luxusní Audi za milion korun. „Byli jsme doma a najednou říká, pojď, musíme vyřešit to auto,“ vypráví s tím, že si myslela, že má Jarda na mysli pronájem auta. „Přijeli jsme do prodejny Audi a on říká, ať si nějaké vyberu. Neblázni, vždyť to stojí spoustu peněz, říkám mu, ale on jen opakoval, ať si nějaké vyberu, abych měla v čem jezdit na zápasy, a smál se,“ prozradila Veronika.

Z takového dárku měla obrovskou radost. I když se stejně našla jedna věc, která ji mrzela. „Ale víte, já o tom autě chtěla předtím trochu snít, těšit se z něj a vybírat si ho. Bylo to takový rychlý, já bych si ani takhle drahé auto nikdy nekoupila. Nestěžuju si, proboha, ale pro mě část radostí z věcí je ta touha předtím, rozumíte? snažila se Kopřivová o vysvětlení. Vzájemná spokojenost a porozumění jsou totiž pro ni důležitější než peníze.

Fotogalerie
41 fotografií