Jaké teď prožívá životní období? „Ale takový mezi období, zkoušel jsem a pracoval jsem na muzikálu Mefisto celý červenec a srpen, velmi intenzivně, až mě to vysílilo a musel jsem si nechat dobít baterky v nemocnici, pár vitamínů do sebe dostat, a chci upozornit veřejnost, že nejsem nemocen, ani nejsem hospitalizován trvale, ale jenom jsem byl z toho strašně unavený a chci jet do lázní. Já totiž, když dělám nějakou věc, ať je to film, nebo divadlo, tak do toho dám víc energie, než mám, takže třeba během Lídy Baarové jsem musel jít taky na dva dny na kapačky, hořčík, draslík atd., bílkoviny, prostě to, co moje tělo nemá. Protože ono je to hodně náročný nejenom fyzicky, ale hlavně psychicky,“ řekl TOP STAR magazínu televize Prima Filip Renč

Taky byl vždy v obležení žen, ať už více, nebo méně známých. Která z nich pro něj byla osudová? „No žádná, žádná. Žádná nebyla osudová, protože kdyby byla, tak jsme spolu pořád,“ řekl TOP STAR magazínu televize Prima Filip Renč. Měl vůbec někdy před svatbou? „Chtěl jsem si kdysi vzít Pavlínu Baburkovou. To byl takový úlet a do té jsem byl hodně zamilovanej,“ řekl TOP STAR magazínu televize Prima Filip Renč.

Co prozradil o své dceři? Proč nemá jeho příjmení? Jaké má další plány? To vše a mnohem více uvidíte v TOP STAR magazínu nově ve čtvrtek na Primě ve 21:30.

Fotogalerie
9 fotografií