Ornest je životní láskou Kolářové, byť se spekulovalo i o jejích románcích s Martinem Stropnickým (59) či častým hereckým parťákem Hanzlíkem. Ornesta si brala v 28 letech, a i když se po 14 letech rozvedli, osud je stejně znovu spojil. Zjistili, že k sobě prostě patří, a v polovině 90. let se znovu vzali.

Řekněme, že manžel nebyl poprvé na manželství dostatečně připravený. Až když jsme se rozešli, asi mu rodina začala scházet a postupně se vracel. A po letech jsme se vzali znovu,“ svěřila se před časem Kolářová magazínu Blesk pro ženy.

Situace se sice nakonec vyjasnila, ale rozchod přišel v okamžiku, kdy byly jejich děti v pubertě, což je podle Kolářové vždy nelehké období. Nakonec se ale u obou vše srovnalo a došlo k vzájemným dohodám. „A po letech jsme se vzali znovu. Bylo to normální rozhodnutí, vždyť jsme spolu žili. Proto jsme se rozhodli legalizovat náš vztah i podruhé,“ uzavírá tuto životní kapitolu herečka.

Kolářová a Ornest spolu mají dva syny. Šimon je zaměstnaný v Jedličkově ústavu a pracuje s postiženými. Matěj je počítačový expert. Kolářová je známá z filmů Noc na Karlštejně, Kulový blesk, Na samotě u lesa, Léto s kovbojem či Vratné lahve.

Fotogalerie
11 fotografií